Summa sidvisningar

lördag 21 januari 2017

Tarotkort och årsstjärnor


Just nu roar jag mig med att lägga årsstjärnor för mina nära och kära samt vänner. Vi har ju redan hunnit långt in i januari men du kan ännu kolla av hur kommande år blir och hur du ska möta det som komma skall.
Jag lägger stjärnan med min egen tarotlek och tar ett kort för varje månad under året. Tittar på kortet, tolkar det och ser vad det säger mig. Man får hintar om vad som ska hända under varje månad och råd om hur man ska tackla det som händer. Inga otäcka händelser, inget om sjukdomar och död. Man får inte reda på det man vill, utan det man behöver. Det är det som är vitsen med andliga råd. Jag och du bestämmer inte sånt. Sen gör man ändå sina egna val.

Man ska inte låta sig styras av korten. Man läser igenom månadens förutsägelser, kollar ev. råd och låter livet ha sin gång. Efter månadens slut kollar man igen och sammanfattar månaden, drar erfarenheter och går vidare.

Vill du ha en årsstjärna lagd så gör jag det åt dig. Eftersom januari nästan passerat och jag behöver övning och erfarenhet så lägger jag en sådan under januari-februari för reducerat pris. Vill gärna ha återkoppling efter årets slut (om du vill förstås). Inte om vad som hände, utan hur det stämde för dig.

Gör en årsstjärna nu! Kostnad 100 kr under januari-februari.
Hör av dig om du är intresserad:

Rose-Marie (Rosa) Calldin. Båtstigen 2, Västerås 

070-605 89 12

cre8ingbyrosemarie@gmail.com



 




Inga kommentarer: