Summa sidvisningar

torsdag 7 maj 2015

Kärleksbekymmer


Att vara kråka är inte lätt på våren. Känslorna svallar. En hona ska erövras, bo ska byggas, ungar ska födas, matas och uppfostras. Men vi ska ta det från början.
Kråka bor någonstans på området Ekbacken/Enhagen en bit utanför Västerås.
En dag upptäcker Kråka att det finns flera kråkor som håller till på en tomt på Ekbacken. Lika vackra och lika trevliga som Kråka själv. Och det finns fyra av dem! De bor bredvid varandra i planket mot den stora genomfartsgatan. Alla fyra får sin beskärda del av uppvaktningen. Kråka går från den ena till den andra, pussar och dreglar så bilden av kärestan så småningom blir mer och mer diffus. Men uppvaktningen fortsätter med oförminskad intensitet. Paret som bor i huset bredvid hör hur det klonkar och knäpper när Kråka kysser sina älskade. De är inte lika förtjusta i den "tuppfäktning" som pågår. Deras konstnärligt uppsatta speglar, som skulle ge planket mot gatan lite liv och djup, är plötsligt smutsiga från botten och en meter upp av Kråkas DNA.


Så paret bestämmer sig för att ta till drastiska åtgärder. De ser till att Kråkas maitresser flyttar till annan ort. Tills Kråkas lustar gått över. Kanske kommer han att tröttna och hitta andra föremål för sin heta längtan.


Men Kråka är inte dummare än att han förstår att paret som bor där har lurat honom. Han anar vad som döljs bakom det svarta skynket så han tar tag i det och drar bort det. Voila! Där är hans älsklingar igen. Alla tre. Och den fjärde tittar fram lite högre upp, bredvid. Ordningen är återställd.

Ja, inte vet jag om Kråka är homosexuell. Han borde väl se att föremålen för hans kärlek är av det manliga könet. De liknar ju honom själv på pricken. Eller också är han bara en vanlig narcissist. Precis som alla vi andra som älskar att visa upp oss i olika forum på internet! T.ex. bloggar och sånt...



Inga kommentarer: