Summa sidvisningar

tisdag 26 augusti 2014

Nora - Trängbo camping



Vad härligt det är med semester så här i slutet av sommaren. Det är lugnt och skönt på campingplatserna, ingen trängsel nånstans och det är inte för varmt för att röra sig.


Nu har vi hamnat i Nora. Jag tog en promenad längs stranden i morse. Hela vägen in till caféet som är inrymt i gamla järnvägsvagnar och sen tillbaka genom centrum. Bara att titta på alla fina hus var en upplevelse i sig. Nu sitter vi i solen, har ätit frukost ute och livet känns riktigt bra. Det är bara vi och en del pensionärer som befolkar campingplatsen just nu. I morgon ger vi oss av till nästa upplevelse för då börjar campingen invaderas av alla som ska delta eller besöka Nora marknad som går av stapeln i helgen.

”Tre små gummor skulle gå en gång, till marknaden uti Mora…” Jag tror att det blivit lite fel här under årens lopp. Det ska nog vara Nora!
 

Vattenpilört guppade i täta samlingar vid båtplatserna

På gräsmattan växte svampar "som svampar" ur jorden

 Hårda stolar för trötta ben

Igår eftermiddag blev det en tavla också. Jag satt ute och målade i förtältet på vår lilla upphöjda "altan" med utsikt över Norasjön. Kan man få annat än inspiration med såna vyer framför sig?

Born of colours 30 x 30 cm.


 
 

Inga kommentarer: