Summa sidvisningar

lördag 22 november 2014

Bye, bye ICA!


I fredags 09.15 rullades det här presentbordet in i Koncernlöns fikarum av Maria och Tina. Det var dags att kapa navelsträngen med ICA och avtackningen för mig hade planerats  ett tag. Jag slutade ju 31 juli. Men det var bra att vi skjutit upp den för mina arbetskamrater hade haft god tid på sig att leta superlativ i ordlistan.
Maria Rydh läste en dikt som hon författat. En riktigt lång en! Hon hade verkligen inte spart på mödan! Man hade också plockat ihop en hel del roliga saker till mig. Bl.a. gjort ett halsband (återbruk) av pinnar, kastanjer, vinkorkar, möbeltassar och vildsvinsbetar som Isabelle hittat i skogen.
Inuti paketet av cellofan låg olika mysprylar till mitt fortsatta pensionärsliv. Mysfilt, gott te med kopp och fat, antistresspiller, uggla (dörrstopp), bricka, choklad, marmelad, bröd, servetter m.m.

Här provar jag återbrukshalsbandet. Notera broschen med en stork!
Ingen kommer att undgå mig i fortsättningen när jag är ute och går i regnet. Alla kommer att veta "att där går Rosa". Fick ett helt underbart paraply med en stor solros på i något blankt, silkigt material.

Min chef, Jocke Davis, hade köpt en knallblå orkidé till mig.


Arja, Tina, Maria och Isabelle

T.h. Ann Näslund, min f.d. chef


Smörgåstårtorna var suveräna!

Avtackningen blev helt enligt mina önskemål. Lagom stor. "Bara" Koncernlön. De hade verkligen gjort den fin. Så nu går jag vidare i livet efter drygt 25 år inom ICA. Och jag går med glädje. Dels för att jag har fått det så bra numera och dels för att jag under min sjukdom fått så bra stöttning från mina olika chefer och haft bra arbetskamrater. Jag har haft ett bra arbetsliv med början på 60-talet då jag och mamma inventerade åt Konsum två gånger, sommarjobb på Björnöbadets servering under två år, juljobb på Posten två år, sommarjobb på VLT:s kundmottagning, 16 år på Televerket, de tre sista med Telemarketing, annonsförsäljning åt ett privatföretag under några månader, ICA-skolan i 11 år och Administrativt Center på ICA Hacksta i 14 år. Ojojojojoj vad jag jobbat...
Nu börjar ett annat liv. Hejdå ICA!

Inga kommentarer: