Summa sidvisningar

måndag 3 november 2014

Kungen av Tobago bjuder till fest


I söndags skulle vi haft alla barn och barnbarn på middag men hälften fick ställa in p.g.a. magsjuka. En elftedel av den tänkta skaran klarade däremot av att ställa till omgivningen som om alla elva varit med! 


Stora J spelade spel på Bosses I-pad tills han blev blå i ansiktet så här gällde att minska dessa "osociala" aktiviteter. Så måndagen viktes för pyssel av mer jordnära slag. Efter fyra timmar vid köksbordet hade vi fått ihop en liten lustig familj. Med hjälp av allt material som jag spar i lådor, vartefter. Toarullar, lock, folieformar, äggkartonger, sugrör, fjädrar, kartong, frigolit, tyg...


Här har kungen av Tobago fest för prinsessan Rosamunda som fyller 20 år. Rosamunda ska gifta sig med prinsen av Mexico och själv passade han på att fria till Fru Nyckelpiga. Han kallade henne "lilla sockerpullan" och hon kallade honom för "min lilla gosekung", så han blev röd om sina vita kinder. Till festen kom också Prinsen av Finland, Herrn Deutschland, Jonas Blåhatt, Trollkarl Rödhatt, Kapten Sjöskum, lilla 10-åriga sjörövaren och 1-åriga lilla prinsessbarnet Rosenknopp.
På bordet av rent guld står födelsedagstårtan med fem ljus och en marsipanros.Varje gäst har fått varsin tårtbit med nougatboll på och på bordet står en vas med födelsedagsblommor.


Kungen av Tobago vaktar noga över nyckeln till skattkistan. Han släpper den inte ur sikte! För skatterna i kistan är mycket värdefulla. Bara guldklimparna är värda några tusen miljarder kronor!


Kapten Sjöskum bidrog till festen med några hajar till hajfenssoppan. Dem fångade han i sitt starka fisknät.


Ja, se det var en fest man sent kommer att glömma!

Inga kommentarer: