Summa sidvisningar

lördag 26 november 2016

1:a advent i MA Stockers galleri i Dingtuna


1:a advent. Öppet hus i MA Stockers galleri på Häradsvägen 2 i Dingtuna. Föga adventslikt väder. Snarare aprilväder. Morgonen började med sol. Det kändes som vårsol när den sken in genom rutorna på ateljén när vi öppnade upp. Sen kom stormlika vindar, piskande regn, mörkblå himmel med molnfront och regnbågar. Sen "vårsol" igen. Märkligt!


Annette Stocker hade en hörna med tavlor till reducerat pris som var populärt. Jag visade mina varelser, unika smycken att hänga på sin egen kedja där inget hänge är lik det andra. 


Att producera sånt som är bra för hälsan är för mig meditation. Speciellt när jag kan hämta ingredienser från min egen trädgård. Universalsalvan ringblommesalva gör jag varje år.


Förra året började jag göra olja på tallbarr. En olja som lämpar sig att massera trötta och ömma muskler med. Den verkar även ha en smärtstillande effekt.


Vad vore 1:a advent utan ett julklappslotteri? Dragning direkt och vid vinst får man välja bland klapparna som tomten släpat dit. Ett konstlotteri finns också där fina tavlor av Annette lottas ut. Dragning på söndag vid stängningsdags.


Annette hade, helgen till ära, fixat vackra arrangemang. Här kan du köpa ett vackert betongfat med både ljus och julblomma.


Glöggdoften spred julstämning över lokalen!


Julen är röd men även gul. Vad vore en kopp kaffe så här års utan bullar och kakor med saffran!


Godis är gott!


Tack till alla besökare som hade tid och möjlighet att ta sig ut till Dingtuna för att köpa julklappar och/eller ta en fika med Annette och mig! Här ute kan du gräva guld vid regnbågens slut!

I morgon klockan 11.00 börjar vi om igen. Välkommen in på en fika!







Inga kommentarer: