Summa sidvisningar

lördag 3 oktober 2015

Höstutställningen fortsätter

Solstorm. Nyproducerad.

Hösten är här och jag har nästan lämnat trädgården för andra intressen. Konst t.ex. I helgen har jag och min vän och konstnärskollega Annette Stocker utställning av våra olika alster i hennes galleri i Dingtuna. Vi är båda kreativa och har svårt att hålla oss till en genre. Vi provar allt från betong, till taggtråd och ståltråd och hantverk i olika material. Är man kreativ så är man...

  

Annette gör halsband med  "trasselänglar". Härliga skapelser där ingen ängel är lik den andra.


Jag gör smycken av gamla. Återvinning.


Naturligtvis har jag med mig mina böcker. Min diktsamling med tre generationers tonårsdikter och och min bok med övernaturliga berättelser. 


Hösten är också skördetid. I år har jag haft ett helt träd i växthuset med härligt milda chilifrukter. Dem har jag med mig i galleriet ihop med mina egna ekologiskt odlade örter, torkad svamp av olika sorter, chaga, ringblommesalva m.m. Jag älskar att ta vara på det som naturen har att erbjuda.


Tavlor har vi gott om, både jag och Annette. Att måla och skapa är ju det vi älskar och får energi av. Än finns det chans att fynda bland våra pannåer. I morgon, söndag 4 oktober, har vi öppet mellan 11.00 och 15.00.


Kom till galleriet, slå dig ner en stund och låt dig inspireras!


Vägbeskrivning:
MA Stockers galleri ligger vid infarten av Dingtuna från Västeråshålllet. När du passerat skylten "Dingtuna" svänger du första avtagsvägen till höger. Galleriet ligger först till höger.





Inga kommentarer: