Summa sidvisningar

fredag 13 juni 2014

På kryssning med Cinderella

"Enkla" nöjen behöver inte vara de sämsta. Att åka på kryssning med Viking Line är ett billigt nöje i båda bemärkelserna. För 150 kr/person fick vi bussresa från Västerås, övernattning i hytt (med lakan och handdukar), lunchbuffé där man kan äta hur mycket man vill samt bussresa från Stockholm hem.
Vi åkte med mina döttrar och barnbarn. På båten så umgås man verkligen. Man är ju "lös och ledig"! Handlar, äter och spelar på enarmade banditer.
Jag hade laddat med en påse enkronor och äldsta barnbarnet och jag drog på för fullt. Det rasslade i myntfacken när pengarna rullade in och kronorna blev till fem- och tiokronor.

- Kolla mormor vad mycket jag vann!

På kvällen gick vi på krogen allihop. Där var det frågetävling om ABBA. Sen började dansen i restaurangen. Alla sex var uppe på dansgolvet i olika omgångar och dansade. Härligt med rökfria miljöer där alla kan umgås.


Vid frukosten var det bingo, sen förmiddagsdans och så frågetävling igen. Den här dagen avstod vi från sånt men det är alltid kul att sitta och titta på andra människor. Sen finns det annat i ens egen närhet att titta på också. På vissa kan man aldrig se sig mätt!


Våra väskor som var lätta när vi kom ombord, vägde betydligt mer vid hemkomsten. I sommarhettan var det lite jobbigt att släpa dem genom hallarna och i trapporna. Men vad gör man inte för att kunna ta några gin och tonic längre fram i sommar.


 
 

Inga kommentarer: