Summa sidvisningar

lördag 1 april 2017

Grillfest i trädgården!

Det skulle bli fint väder i helgen. Varmt och soligt. Så jag bjöd in lite folk att grilla i trädgården och umgås utomhus. Förmiddagen började med moln och dis och duggregn. Kul va? Men en timme innan gästerna anlände så sprack det upp och himlen blev blå (på vissa ställen). +11 grader får man väl vara nöjd med när man har värre temperaturer att jämföra med. Det är ju faktiskt bara en dag in i månaden april så man får inte vara så kritisk!


Alla gäster var beredda på att vara utomhus och var klädda därefter.



Välkomna in! Nu blir det kaffe och glass i köket. Så ni får värma er.

Vad vore en fest hemma på Ekbacken utan en tävling! Den här gången fick man gissa vilken artist och vilken melodi som kunde förknippas med en viss textrad. Det visade sig vara lite svårt. Man vet ju men man får bara inte fram det!


Senare gick vi igenom texterna och då blev det lite "Ja visst ja!" och "Fasen också!" och lite "Ja men det visste jag ju men kunde inte komma på det!" Vinnarna fick en exklusiv vinst - Rosas och Bosses egenhändigt gjorda citronmarmelad.


Nu är vi igång! Snart blir trädgården grön dessutom. Då blir det lite trevligare att umgås utomhus. Vad ska jag hitta på för tävling nästa gång? Måste klura lite. 

Inga kommentarer: