Summa sidvisningar

onsdag 4 december 2013

Speciella julklappar


Nu är det dags att börja fundera!
Vad ska jag ge farbror Kalle i julklapp? Morfar? Moster Lena? Barnvakten? Kanske en bok till den som har allt? Försedd med en personlig hälsning.
Eller ett unikt smycke av återvunnet material. Se nedan.
 
Är du intresserad av en konst-klapp i form av en tavla? Då kan du gå in på www.cre8ing.se för att se vad som finns i lager.
 

 DECEMBERERBJUDANDE 1
 
TVÅ OLIKA BÖCKER:

En samling ungdomsdikter utgiven i början av 2013. Lättläst lyrik för alla. Med kommentarer och diktarnas favoritdikter. En härlig blandning genom tre generationer. Jag, min mamma och min yngsta dotter har ovetandes om varandra skrivit dikter i tonåren. Det uppdagades först när mamman dog då jag hittade en mapp av papp med några dikter i. I nedersta kanten på arken stod ”Jag har skrivit denna själv” i stenografi. Som tur var kunde jag tyda tecknen.

I boken ”Naturligt eller övernaturligt?” som kom ut i maj i år har jag samlat på folks historier om övernaturliga händelser. Boken är full med spännande och fascinerande händelser.
 Ungdomsdikter 130 kr (Ord. pris 159:-)
Naturligt eller övernaturligt? 180 kr (Ord. pris 229:-)
Paketpris – båda böckerna 250 kr!
Kontant eller faktura 10 dagar netto. Porto tillkommer om du vill ha boken/böckerna hemskickade. Säg till om du vill ha en personlig hälsning till mottagaren.
 
 
********************************************************** 
 
DECEMBERERBJUDANDE 2
 
HÄNGEN OCH ÖRHÄNGEN 
återvunna av gamla smycken. Görs endast i ett exemplar varför varje smycke blir unikt.
 
 ”Varelser” i form av hängen att sätta på egen kedja.
50-100:-
 
Örhängen
50:-
 

 
 
Rose-Marie Calldin
070-605 89 12

 

Inga kommentarer: