Summa sidvisningar

torsdag 2 maj 2013

Dränerad på energi frossar jag i smörgåstårta

Som vanligt sen någon månad tillbaka så kom jag hem från jobbet totalt dränerad på energi. Mina sjukdomar och jag slåss med varandra på olika villkor. De vinner oftast!
För att muntra upp mig åkte jag direkt till Citygross för att köpa den smörgåstårta för 2-3 personer (99:-) som jag läst om på deras reklamblad. Jag kände att jag behövde den energi en sådan kunde ge mig. Jag älskar nämligen smörgåstårta men har även stora krav på hur den ska vara för att vara riktigt bra.
Samvetet och magen sa åt mig att spara hälften till min sambo. Men sambon visste ju inte egentligen hur en halva av just den tårtan såg ut. Jag hade kunnat ta 3/4 och lura honom att han faktiskt fått hälften...
Så tog jag en paus i soffan och tittade på "Det okända" på tv och sen började jag läsa "Healingkoden" som jag precis beställt på nätet. Jag hoppas på att healingens hemligheter ska avslöjas snart och att jag kan börja praktisera dem på mig själv.
För att orka med resten av dagen tog jag en liten tupplur.
Sen låg jag på knäna ute i trädgården i flera timmar. När jag väl kommer ner så är det bäst att passa på att uträtta det som ska göras där nere när man ändå är där. Att växla mellan stående och krypande hela tiden tar för mycket kraft från mig! Det enda som bekymrar mig är om grannarna tror att jag är full mest hela tiden i trädgården eftersom jag inte alltid står på benen därute bland mina växter. Magnus Ugglas "Jag dansar aldrig nykter..." har jag gjort om till min egen låt utan att för den skull vara inbjuden till Stjärnorna på slottet : "Jag kryper alltid nykter..."
Kvällen avslutades i "kaffeburen" med "Gustavs grabb" och de sista kapitlen. Några tårar rann nerför kinderna men solen som värmde mig utifrån spred även värme inuti.

Inga kommentarer: