Summa sidvisningar

torsdag 27 mars 2014

Till lastbilschaffisarnas tjänst!

Jag utefter en genomfartsväg på spanska landsbygden. En fri
kvinna med möjlighet att styra sitt eget liv vilket inte är alla
förunnat.

På bilden ovan står jag utefter en av vägarna i närheten av Murcia och Fortuna i Spanien. En härlig dag utan bekymmer då solen gassade över de torra bergstrakter vi besökte med hyrbil under vår semester. 
På en av vägarna vi tog upp mot bergen passerade massor av långtradare och lastbilar. På väg till och från olivlundar, apelsin- och vinodlingar ute på den spanska landsbygden. Den vägen var rik på trafik men det var sparsammare med folk och hus om man jämför mot nere vid kusten.
När vi kom åkandes denna soliga förmiddag så fick vi se en tjej som satt utmed vägkanten, på en plaststol med en cocacola i handen. Långt, blont hår, korta shorts och högklackade skor. Var det verkligen som vi trodde???
Jo, så var det, för efter någon kilometers färd så får vi se en färgad tjej sitta likadant. På en plaststol, läsandes en bok med cigaretten i mungipan. Och så en till efter ytterligare någon kilometer. Det är inte sant! tänkte jag. Här sitter de utefter vägkanten och säljer sex till männen som far förbi i sina bilar. Mitt ute på landet, helt ensamma och helt utelämnade till den som plockar upp dem och betalar för en stunds utnyttjande av deras kroppar.
Tänk er att ni åker på en väg någonstans i Sverige, genom skogar, dungar och åkrar och här och där mitt i naturen så sitter det unga, snygga, sexigt klädda tjejer ensamma på en stol och väntar på sexköpare. Under tiden de väntar läser de en bok och dricker lite läsk. En helt vanlig förmiddag en helt vanlig vardag medan solen strålar från en klarblå himmel. Helt sjukt! Vem önskar sin dotter, syster, kusin, väninna, granne detta öde? Stackars, stackars tjejer som inte har några andra val. Förmodligen "ägs" de av en hallick som styr hela deras liv. Samt med risk att bli både slagna, torterade och t.o.m. dödade av någon med förkärlek för såna böjelser. För vem bryr sig om en vanlig hora! Men någons dotter är hon ju...

Inga kommentarer: