Summa sidvisningar

onsdag 19 mars 2014

Vått och torrt i södra Europa

Solen skiner och det är 20-22 grader i luften hos oss. Då smakar "uno cerveza de barril" (fatöl) gott till en hemlagad hamburgare med ost, lök och tomat. Härligt att sitta i ett gathörn och titta på folkvimlet.

 

 
Den här kräftan vill att vi ska komma in på restaurangen bredvid och äta. Om vi inte gör det nyper den oss antagligen med sina skarpa klor! Idag avstår vi från hummer. Kanske en annan dag?

 
Första hemlagade lunchen i lägenheten! Vi hittade en liten kvartersbutik med hemodlade grönsaker och frukter samt lite annat. Man måste ju ha lite i magen mitt på dagen också så man står sig till kvällen. Äter man för mycket till lunch så är middag inte att tänka på!
Kronärtsskockorna kostade 15 kr/kilot! Klart att vi köpte ett antal. Att äta som snacks med smör och salt när det pockar på. Här finns stora kronärtsskocksodlingar så det är bäst att passa på att äta av det som är traktens specialitet. Köpte även svarta och gröna oliver i den lilla butiken och några jättestora avocado.
 

Presenter till mina döttrar är inhandlade. Fjärilar betyder lycka men jag hoppas att vi inte väljer samma utstyrsel när vi ska gå ut!


Inga kommentarer: