Summa sidvisningar

fredag 2 maj 2014

Vem bryr sig!

Sverige är fantastiskt, speciellt på försommaren då allt kläs in med ljus grönska. Vitsipporna blommar i skogsbackarna och grönt gräs breder ut sig på allmänningarna i våra närområden. Vad är skönare en varm kväll än att sitta på en filt och ha picknick, stressa av och se solen gå ner i väster.
Vissa stressar av så totalt så de glömmer att de hade filtar, strumpor, glas, tallrikar och andra grejer med sig när de kom. Det måste vara luften!
Eller kanske något annat? "Vem-bryr-sig-mentaliteten?"
 

Morgonen efter den härliga myskvällen såg det ut som en svinstia vid badplatsen. Alla förpackningar var kvar. Såväl dressingtuber som oanvända förpackningar med plastglas. Två fleecefiltar, två par strumpor, petflaskor, servetter m.m. Fåglarna hade gjort sitt för att hitta mat bland skiten och spritt ut grejerna på hela området men de är oskyldiga till nedskräpningen för de förstår inte bättre. Det gör inte hundarna heller som snabbt, innan husse och matte hinner blinka, nafsar åt sig kvarlämnade avgnagda fläskben. Farliga för deras mage och tarmar eftersom dessa ben flisar sig.
 
Är det våra barn som varit där? Eller andras ungar?

Inga kommentarer: